Voegmiddelen

Het voegen van sierbestrating

Er zijn diverse mogelijkheden, als het gaat om het invoegen van sierbestrating. U kunt voor zand of een vaste voeg kiezen. Wij bieden u beide opties.

Onkruid-werend zand

Geef onkruid praktisch geen kans meer met onkruid-werend zand. Het is gekleurd met biologische kleurstoffen die het milieu niet belasten. Bovendien is het voorzien van een coating, die in grote mate voorkomt dat onkruid kan ontkiemen. Het zand is geschikt voor alle soorten en maten voegen. Door een speciale zeeflijn is de gradatie zo fijn dat het zelfs in de smalste voegen innestelt.

TIP: Blaas in het voorjaar de toplaag uit de voegen (zo’n 4 a 5 mm) of veeg dit eruit en strooi een kleine nieuwe toplaag in de voegen. Op deze wijze behoudt u altijd een mooi en onkruidvrij terras.

Aquacolor Joints

Of kies, in plaats van onkruidvrij zand, voor een harde voeg. Speciaal hiervoor heeft MBI het hoogwaardige, kwalitatieve AquaColor Joints opgenomen in het assortiment. Deze voegen zijn keihard, spoelen niet uit en zijn bijzonder onkruidarm. De verschillende kleuren zijn helemaal effen, zonder kwartszand spikkels.

TIP: Voor het mooiste resultaat raden wij AquaColor Joints aan voor de verwerking van onze GeoCeramica® tegels. Kijk hier voor het informatieblad over Aquacolor Joints.

WELKE SOORT VOEG IS VOOR UW BESTRATING AAN TE BEVELEN ? VRAAG HET ONS !