Schanskorven

Tuininrichting met schanskorven

Schanskorven zijn stabiele korven en hebben een natuurlijk aanvulling in creatie van een perfecte vormgeving in tuinen en terreinen. Een verandering van bijvoorbeeld inplanting is op elk gewenst moment mogelijk.

Het aanbod is ruim aan stenen waaruit u kunt kiezen. Een afsluiting op uw grond van gestapelde stenen zijn de laatste jaren steeds vaker een echte hype geworden. Het past zowel landelijk als in een moderne tuin en vergt weinig tot geen onderhoud. Het is heel makkelijk om verschillende vormen en opstellingen aan te vragen. Zo kunnen wij alles op wens van de klant aanvullen, staan de schanskorven volledig vrij, en bestaat de mogelijkheid om ze zowel naast als op elkaar te plaatsen.

Schanskorven bieden oneindig veel nieuwe creatieve mogelijkheden in uw tuin, terwijl u met het toepassen van een schanskorf een natuurlijke uitstraling behoudt. Met name de ontwerpvrijheid van het systeem, het transportgemak en de eenvoudige verwerking er van, zorgen voor een groeiend gebruik. Daarbij wordt gebruik gemaakt van kwalitatieve eigenschappen en wordt er in de toekomst weinig of geen onderhoud gevraagd. De mogelijkheden zijn immens en heel breed. Met schanskorven is het mogelijk om uw tuin naar eigen stijl in te richten.

Heeft u plannen voor een nieuwe tuin en bent u op zoek naar een geschikte erfafscheiding? Bij ons bent u aan het juiste adres voor een moderne schutting van schanskorven ofwel steenkorven. Wij geven u graag vrijblijvend advies over het toepassen van schanskorven als tuinafscheiding of erfafscheiding.

Interesse? Neem contact met ons op!

WIJ HEBBEN EEN AANTAL PRAKTISCHE VOORBEELDEN VAN SCHANSKORVEN IN ONZE SHOWTUIN VERWERKT.

VOOR EEN OFFERTE OP MAAT, KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN.