Keramiek

Keramiek sierbestrating

Keramiek is booming. Toen keramiek op de Nederlands markt kwam was het behoorlijk exclusief. Ondertussen kunnen we een hele range aan keramische bestrating aanbieden. Voor elk wat wils.

Voordelen keramische terrastegels

Keramische terrastegels zijn tegels die op een zeer hoge temperatuur gebakken worden. Hierdoor hebben ze een zeer gesloten oppervlak. Dit maakt dat de terrastegels makkelijk schoon te houden zijn. Ook vlekveroorzakers, zoals bijvoorbeeld wijn of olie, maken geen kans. Een goede keramische tegel is hier totaal ongevoelig voor. Een doekje erover en klaar! Daarnaast is het tegeloppervlak ook erg hard. Een groot voordeel, want nergens wordt zoveel met stoelen geschoven als op een terras. Een hekel aan krassen? Dan is dit echt wat voor u. En als extra toegift zijn de tegels kleurvast, dus na 10 jaar nog net zo mooi als bij aanschaf.

Alcalagres – Keramiek uit Spanje

Alcalagres is relatief jong en uiterst trendy maar bezit een schat aan ervaring. Ze zijn dé specialist in, het van oudsher keramiek georiënteerde, Spanje.

Ze zijn trots op hun groene identiteit en onberispelijke kwaliteit welke zij uiteraard kunnen onderbouwen met de juiste certificeringen.

Mirage – Keramiek uit Italië

‘Koopt u een product van MBI, dan koopt u kwaliteit!’ Om dit te kunnen garanderen, hebben wij een

samenwerkingsovereenkomst gesloten met Mirage, een fabriek in de regio Bologna in Italië. Deze regio staat bekend als de bakermat van de keramische industrie. Mirage is een toonaangevende innovator op keramisch gebied en een absoluut A-merk uit Italie.

Mirage biedt de meest hoogwaardige keramische tegels van de wereld aan. Niet alleen het Italiaanse design trekt de aandacht, ook de kwalitatieve eigenschappen zijn onderscheidend binnen het aanbod van keramische tegels.

Pietra di Ceramica – Serie Monte

MBI brengt onder eigen label ‘Pietra di Ceramica’ op de markt. Ieder jaar passen wij deze collectie aan en kijken daarbij uiteraard specifiek naar de wensen van de Nederlandse en Belgische markt. In 2016 is dit de serie Monte. Een moderne keramische terrastegel in vier trendy kleuren. Uniek in deze serie is het kingsize formaat van 90x90cm met een uiterst gunstige prijs. Deze serie wordt exclusief door Mirage voor MBI geproduceerd.

RAK- Keramiek uit de Verenigde Arabische Emiraten

We zijn een mooie alliantie aangegaan met een partner van wereldformaat: ‘RAK Ceramics’ uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Dit bedrijf produceert en verkoopt de meeste keramiek tegels ter wereld. Doordat RAK, met deze sterke mondiale positie, schaalvergroting toe kan passen zijn de tegels relatief goedkoop terwijl er een mooi Europees design aanhangt.

Een mooi Europees design, degelijke Italiaanse kwaliteit en een prijsniveau dat heel betaalbaar is.

IN ONZE SHOWTUIN VINDT U EEN RUIME VARIATIE AAN KERAMIEK TEGELS IN DIVERSE KLEUREN EN AFMETINGEN.

HET VOLLEDIGE MBI KERAMIEK PROGRAMMA INCLUSIEF GEOCERAMICA® VINDT U IN DEZE BROCHURE.

DE PRIJZEN DIE IN DEZE BROCHURE VERMELD STAAN, ZIJN DE FABRIEKSADVIESPRIJZEN.
WIJ HANTEREN ANDERE PRIJZEN. NEEM HIERVOOR CONTACT MET ONS OP!

VOOR VERWERKINGSADVIEZEN KUNT U HIER TERECHT.