Geosteen

GeoSteen® sierbestrating

Aan de basis van deze collectie sierbestrating staat een oersterke betonnen drager van gerecyclede materialen. MBI is de uitvinder van betonstenen met een hoogwaardige toplaag, die o.a. uit kleurechte, natuurlijke materialen bestaat. Dit is begonnen met GeoColor, waarmee ondertussen al duizenden terrassen zijn aangelegd. De laatste jaren heeft MBI de toplaag naar een hoger niveau in kwaliteit en dichtheid gebracht. Tevens zijn er veel nieuwe steenvarianten geïntroduceerd in de marktsegmenten: Infra, Tuin en Bouw. De verzamelnaam voor deze eigentijdse en vernieuwende productgroep van MBI is: GeoSteen®.

Toplaag met kleurechte, natuurlijke materialen

Deze betonstenen met hoogwaardige toplaag zijn uitgegroeid tot een aparte categorie met eigen, unieke voordelen. Bijvoorbeeld grotere formaten dan baksteen, betere kleurechtheid dan traditionele betonsteen en betere functionele eigenschappen dan natuursteen.

Met een breed programma aan texturen, kleuren en formaten is er altijd een tuintegel te vinden die bij u past.

GeoSteen® Vlak

Vlakke producten vinden we voornamelijk in moderne tuinen. Vlakke tegels accentueren ruimte. Ook binnen deze range hebben we nog allerlei mogelijke variaties.

GeoSteen® Geprofileerd

Veruit onze meeste GeoStenen hebben een profiel (reliëf). Dat varieert van het fraaie leisteenprofiel: GeoArdesia tot het fijne GeoPiazza lijnenspel.

GeoSteen® Gestructureerd

In deze categorie vinden we de ‘uitgewassen’ producten. Door deze nabewerking worden de natuursteentjes fraai geaccentueerd. Heel natuurlijk en ijzersterk.