Informatie

Bij Ossenblok Bestrating hebben we een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte bestratingsmaterialen, zodat bijna iedereen bij ons kan slagen.

Rien Ossenblok begon in 1997 met de verkoop van sierbestrating aan de Kuivezand in Oud Gastel.

Sinds 2006 is zijn Handelsonderneming gevestigd aan de Molenstraat 34 in Standdaarbuiten. Hij is daarmee zo succesvol dat hij in 2012 besloten heeft om, ondanks de crisistijd, een geheel nieuwe showtuin aan te leggen van maar liefst 300m² presentatierekken en 600m² showtuin.

Een showtuin waar iedereen die op zoek is naar sierbestrating wel iets van zijn gading kan vinden. Het is een lust om door deze showtuin te wandelen en een keuze te maken. Dat laatste valt nog niet mee omdat er heel veel is te kiezen.

Gelukkig staan Rien Ossenblok en zijn personeel klaar om de klant van advies te voorzien. Ossenblok hanteert twee programma’s: het A-programma en het B-programma. De beide programma’s worden apart gepresenteerd. Het prijsverschil is spectaculair en kan soms oplopen tot een verschil van 50%.

Daarnaast levert Ossenblok ook reeds gebruikte materialen. Door de goede contacten met zijn leveranciers en de eigen voorraad, is Rien Ossenblok in staat om snel te leveren. Voor het bedrijf rijden vier eigen vrachtwagens de produkten naar de klant. Niet alleen siersteen maar ook zand, grond en split.

Handelsonderneming Ossenblok biedt particulieren, hoveniers en stratemakers een breed assortiment aan bestratingsmateriaal.

Heeft u nog vragen ?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze gegevens vindt u op de contactpagina.

Neem contact op