Gebruikte gebakken klinkers

Regelmatig hebben wij bij Ossenblok, diverse partijen gebruikte gebakken klinkers op voorraad. Er kunnen diverse redenen zijn, waarom de voorkeur naar gebruikte gebakken klinkers uit gaat. De gebruikte gebakken klinkers zijn in waalformaat, dikformaat en klinkerformaat verkrijgbaar. De kleur van deze partijen, varieert van partij tot partij.

Neemt u gerust contact met ons op voor de actuele voorraad. Wij informeren u hier graag over.

Betonnen straatklinkers

BKK (Betonklinkerkei)

Er wordt vaak gesproken over BKK, afkorting voor de betonklinkerkei. Hier wordt een betonstraatsteen of keiformaat mee bedoeld. Dit zijn relatief grote straatstenen en zijn uitermate geschikt voor intensief gebruikte bestrating, zoals rijbaan, parkeervakken en opritten.

Het BKK formaat is standaard 215x105x80mm, ook is er een grootformaat 220x110x80 mm en een kleinformaat 200x100x80mm. Dit formaat wordt vaak in de particuliere markt toegepast, denk hier aan de opritten.

Gebruikte betonnen straatklinkers

Ook van de betonnen straatklinkers houden wij een voorraad aan, als het om gebruikte gaat. Normaliter zijn is er ruime hoeveelheden grijze, zwarte en rode klinkers beschikbaar.

Voor de actuele beschikbaarheid, neemt u het beste contact met ons op. Dan kunnen wij u informeren over de beschikbare aantallen.